пʼятниця, 08 лютого 2013 12:12

"Регіонал" про доступ громадян у ВР: "У мене немає жодних проблем із спілкуванням з людьми"

"Регіонал" про доступ громадян у ВР: "У мене немає жодних проблем із спілкуванням з людьми"
Олег Зарубінський зпапевняє: "Спілкуюся з громадянами і в парламенті, і поза ним". Фото: glavcom.ua

До парламенту приходять багато простих громадян, які не є парламентарями, й у спілкуванні їх із народними обранцями немає жодних проблем.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Олег Зарубінський, коментуючи заяву народного депутата від "Батьківщини" Андрія Шевченка щодо того, що він ініціює зміни до положення, яким зараз регулюється доступ громадян до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістів пустили на скандальне засідання Київради

"Можливо, для Андрія Шевченка і є проблема, можливо він на роботу не ходить. Я ж ходжу на роботу, спілкуюся з простими громадянами біля Верховної Ради, у стінах Верховної Ради, знаю, що там часто є багато гостей", - запевнив Зарубінський.

Народний депутат додав: "Можливо, це питання не до мене, бо я абсолютно відкритий для киян і не тільки, для всіх громадян. Думаю, що у спілкуванні зі мною взагалі ні в кого немає проблем. Ходжу я по вулиці пішки. Підходжу до парламенту, де завжди спілкуюся із людьми. Бачу багато людей у самому парламенті, які не є парламентарями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко пообіцяв "відкрити український парламент для громадян"

"У найрізноманітніших, звичайних громадян, як киян, так і гостей Києва, у спілкуванні зі мною немає жодних проблем, бо я абсолютно відкритий і в парламенті, і поза ним", - запевнив Зарубінський.

Нагадаємо, що народний депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко заявив, що ініціює зміни до положення, яким зараз регулюється доступ громадян до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіоналка" пропонує нардепам засекретити інформацію про національність і місце народження

За його словами, кияни, які домоглися допуску громадян на сесію Київської міської ради, показали шлях для Верховної Ради. "Прийшов час відкрити український парламент для громадян – це гарантовано Конституцією, це гарантовано законом про доступ до публічної інформації, - вважає Шевченко. - Я особисто збираюся ініціювати зміни до того положення, яким зараз регулюється доступ громадян до парламенту".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про доступ громадян у ВР: "У мене немає жодних проблем із спілкуванням з людьми" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути