вівторок, 22 січня 2013 23:55

"Регіонал": Позов Кличка до суду на спікера – це криза жанру

"Регіонал": Позов Кличка до суду на спікера – це криза жанру
Фото: timeszp.com

Політична сила УДАР, яка має можливості, не може знайти себе.

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов, говорячи про поданий позов до суду лідером партії Удар Віталієм Кличком на спікера Верховної Ради на Володимира Рибака, щодо невиконання ним якісно своїх посадових обов'язків.

Зубанов сказав: "Що стосується позову Кличка – це криза жанру, тобто політична сила УДАР, яка має можливості та рейтинг, вона не може знайти себе".

"Що вони будуть робити в парламенті? Як вони будуть впливати на ситуацію? Є дуже багато можливостей впливати серйозно на розвиток держави. Кличко ж зі своїми радниками поки що не може зорієнтуватися чим же йому зайнятися і в чому він сильний, тому він це і робить, аби не відставати від своїх товаришів Яценюка і Тягнибока, які весь час  щось ініціюють", - підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заяви опозиції показові, бо вони просто демонструють свою опозиційність — експерт

"Тому такі дрібні речі робляться, аби лишатися в інформаційному полі. Це виглядає дуже дріб'язково. Ми, всі українці очікували від Кличка більш професійної поведінки" - зауважив він.

"Йому хоча б юристи показали, як це буде виглядати. Хто буде позивачем? Де і які свідки? Як це буде доводитися? Це ж буде роками буде доводитися, суди ж кажуть, що це внутрішня справа Верховної Ради", - резюмував політик. Окрім того екс-нардеп зауважив, що подібний позов до суду не вплине жодним чином на ситуацію, оскільки такі питання не мають логічного кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порадив Тимошенко діяти за правилами тюремників

Нагадаємо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко 22 січня подав позовну заяву від політичної партії "УДАР" в Окружний адміністративний суд м. Києва.

Кличко позивається до голови Верховної Ради Володимира Рибака і вимагає визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду. Лідер "УДАРу" наполягає, що спікер не забезпечив виконання норм Конституції під час голосування у парламенті.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": Позов Кличка до суду на спікера – це криза жанру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути