четвер, 19 квітня 2012 13:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Регіонал" звинуватив Власенка в "артистизмі" та затягуванні процесу щодо ЄЕСУ

"Регіонал" звинуватив Власенка в "артистизмі" та затягуванні процесу щодо ЄЕСУ
Валерій Бондик здивований поведінкою адвоката Тимошенко. Фото: news2000.com.ua

Затіявши суперечки про семантику словосполучення "український народ" і зажадавши від судді по кілька разів називати імена представників держобвинувачення, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народний депутат (фракція "БЮТ-Батьківщина") Сергій Власенко намагається затягнути судовий процес у справі "ЄЕСУ", заявляють в Партії регіонів.

"Захист Тимошенко явно намагається затягнути цей судовий процес. Власенко затіває суперечки із суддею з будь-якого приводу, дискусія йде навіть про термінологію. Наприклад, з боку захисту була ремарка з приводу поєднання слів "український народ". Більш того, суперечка зайшла про семантику цього словосполучення. Про що тут ще можна говорити?", - заявив народний депутат України (фракція Партії регіонів), заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя Валерій Бондик.

На переконання Бондика, суддя "дуже чітко і грамотно веде процес".

"Наприклад, як і належить, він оголосив прокурорів. Але захист наполягає на тому, щоб імена та по батькові представників держобвинувачення було оголошено ще раз. Хіба це об'єктивне поведінка захисту?", - обурився депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу ЄЕСУ почали розглядати без Тимошенко

За словами Бондика, якщо адвокат колишнього прем'єра дійсно переживає за свою підзахисну, він не повинен затягувати судовий процес.

"Цілком очевидно, що захист Тимошенко намагається організувати чергове шоу для преси та іноземців", - додав парламентарій.

Він також зазначив, що раніше намагався не коментувати дії своїх колег-адвокатів - захисників екс-прем'єра. "Але сьогодні в діях Власенко я побачив для себе явний артистизм. Очевидно, це тактика, яку він обрав", - сказав Бондик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" звинуватив Власенка в "артистизмі" та затягуванні процесу щодо ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути