Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2012 19:30

"Регіонал" назвав Об'єднану опозицію невдахами

"Регіонал" назвав Об'єднану опозицію невдахами
Григорій Смітюх: Я вважаю, що це об'єднана опозиція невдах . Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат від фракції "Партія регіонів" Григорій Смітюх упевнений, що опозиція звинувачує владу в бажанні сфальшувати результати парламентських виборів, знаючи, що програє їх.

"Я не вважаю, що це об'єднана опозиція. Я вважаю, що це об'єднана опозиція невдах і людей, які не виконали свої зобов'язання перед населенням. Тому будь-які звинувачення у недемократичних виборах зараз - це технологічний процес, який застосовує так звана "опозиція", яка, заздалегідь знаючи, що програє, хоче звинуватити нас", - сказав він у ефірі "Ера-FM".

"Регіонал" звинуватив опозицію в тому, що вона не використала свій шанс, перебуваючи при владі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров хоче посилити вимоги до іспитів на водійські права

"Якщо ми візьмемо принаймні перших 30 людей так званої "опозиції" - це всі люди, хто мав відношення до минулого уряду. Тоді вони не могли нічого зробити, неодноразово сварилися між собою. Вони ж об'єднувалися у 2005 році. Для країни це закінчилося чим? У 2007-2009 роках Україна втратила 16% ВВП, втратила половину заощаджень населення в банках - курс долара був 4,9 , а став 12", - заявив Смітюх.

"Вони об'єдналися, бо бачать, що не можуть пройти до Ради під гаслами своїх партій. Скористалися ім'ям Тимошенко, одягнули мантію і пішли на вибори", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" назвав Об'єднану опозицію невдахами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути