понеділок, 13 січня 2014 18:05

"Регіонал" хоче розслідувати в парламенті українські події останнього часу

"Регіонал" хоче розслідувати в парламенті українські події останнього часу
Фото: partyofregions.ua

Верховна Рада повинна створити тимчасову слідчу комісію, яка об'єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть відповіді суспільству. Про це йдеться у заяві народного депутата, члена парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Віталія Грушевського щодо подій на Погоджувальній раді у понеділок, 13 січня, повідомляє прес-служба партії.

Політик також закликав своїх колег у парламенті об'єднати зусилля щодо розгляду і прийняття Державного бюджету України.

"Сьогоднішні події на Погоджувальній раді, на жаль, підтвердили, що в основі дій лідерів опозиційних сил лежать особисті амбіції, а не державницький підхід. Кількість вимог і ультиматумів, висунутих останнім часом тими, хто вважає себе лідерами народу, не піддається обрахунку", - заявив він.

"Досить вводити людей в оману! Досить обманювати людей організаціями незрозумілих і незрілих політичних акцій. Досить використовувати обґрунтоване прагнення українського народу до суттєвих економічних змін на угоду своїм бажанням особистої влади", - додав Віталій Грушевський.

Він зауважив, що дії опозиційних лідерів мають на меті або повну руйнацію цілісної та об'єднаної Української держави, або виконання умов та замовлень спонсорів цих лідерів.

"Прошу кожного народного депутата, незалежно від політичної сили, бути виваженим та відповідальним за свої слова і вчинки. Верховна Рада повинна працювати – створити тимчасову слідчу комісію, яка об'єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть відповіді суспільству. І найголовніше – об'єднати зусилля щодо розгляду і прийняття Державного бюджету України заради людей, які повинні отримувати заробітні плати, пенсії, соціальні виплати, і програми економічного розвитку країни", - резюмував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" хоче розслідувати в парламенті українські події останнього часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути