середа, 06 березня 2013 11:47

"Регіонал" каже, що Тимошенко сидить "завдяки" адвокатурі Власенка

"Регіонал" каже, що Тимошенко сидить "завдяки" адвокатурі Власенка
Фото: batkivschina.com

Втрата можливості займатися адвокатської діяльності народним депутатом, захисником колишнього прем'єра Юлії Тимошенко Сергієм Власенком стане "плюсом"для Тимошенко.

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

Говорячи про ситуацію, яка склалась довкола справи щодо позбавлення мандату Власенка, політик зауважив: "Якщо брати його депутатську діяльність, то я думаю, що вони завели ситуацію у глухий кут із Юлією Володимирівною (екс-прем'єр Юлія Тимошенко — ред.). Вона сім років отримала, так би мовити, теж завдяки адвокатурі, яку представляв Власенко".

Окрім того, Зубанов переконаний, що "позбавлення Власенка адвокатської діяльності стане "мінусом" для Тимошенко, а навпаки - "плюсом", можливо вона навіть знайде нормальних професійних адвокатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАСу продовжує розгляд позову про мандат Власенка (LIVE)

"Ситуація ж така, що Власенко вів не лише справи по газу, а ще й по ЄЕСУ, і по вбивству, а ми бачимо, що ситуація розвивається не на користь Тимошенко. Плюс Власенко сам не ідеал зі своєю дружиною. Тому я думаю, що це не найкращий адвокат для захисту Юлії Володимирівни. Якщо він не буде займатись адвокатством, то для Тимошенко буде краще", - висловив думку колишній народний депутат.

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України продовжить сьогодні розгляд позову про дострокове позбавлення депутатських повноважень Сергія Власенка. Цьому члену опозиційної фракції "Батьківщина" закидають поєднання депутатства з адвокатською практикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

На знак протесту проти переслідування свого колеги опозиційні депутати Верховної Ради у вівторок блокували роботу парламенту. Держдепартамент США, чиновники Європейського Союзу у своїх заявах висловили стурбованість через справу Власенка.

Вчора генеральний директор "Української юридичної компанії", колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко висловив думку, що разом з фактичними доказами в ув'язненні екс-прем'єра Юлії Тимошенко винен також її захисники, зокрема, Сергій Власенко.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" каже, що Тимошенко сидить "завдяки" адвокатурі Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути