середа, 17 квітня 2013 20:17

"Регіонал" гарантував, що Азаров працюватиме прем'єром до 2015 року

"Регіонал" гарантував, що  Азаров працюватиме прем'єром до 2015 року
Григорій Смітюх Фото: radiosvoboda.org

Депутат Партії регіонів Григорій Смітюх заявив, що прем'єр Микола Азаров займатиме свою посаду до 2015 року. Про це він сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода".

На запитання: "Коли Партія регіонів чи керівництво держави змінить голову уряду на більш молодого реформатора? Коли це буде? Це все буде зроблено руками опозиції, але з вашою допомогою?", депутат відповів: "Ні, я не думаю, що з нашою допомогою. Я впевнений, що Микола Янович працюватиме...".

"Вічного нічого не буває. Але буде працювати до 2015 року, до виборів президента. Це гарантовано", - додав Смітюх.

За його словами, якби Партія регіонів була зацікавлена у відставці уряду, вона сама ініціювала б це питання і воно було б результативним.

"Але я вважаю, що, якщо повернутися до цієї ідеї відносно відставки уряду, на моє переконання, воно звучить вже не перший рік. Воно звучить з 2010 року. І завжди в нашій історії звучало у Верховній Раді, опозиційні сили вимагали зміни будь-якого прем'єра", - зазначив "регіонал".

"У нас було 24 чи що прем'єри – проти всіх завжди стояло питання звільнити. Ми теж вимагали змінити, теж ставили недовіру. Це природно", - зізнався він.

Нардеп вважає, що опозиція не зможе досягти цього результату.

"Але треба в кінці кінців нам всім зрозуміти, що якщо є можливість досягнути цього результату, то треба його ставити. Опозиція заздалегідь знає, що вони не досягнуть цього результату, тому що немає голосів. Але питання порушується", - сказав Смітюх.

Він також висловив впевненість, що, незважаючи на свої заяви, Комуністична партія не підтримає відставку Кабміну.

"Не будуть голосувати комуністи за відставку уряду. Якщо Ви подивитися на весь час перебування комуністичної фракції у Верховній Раді, вони мають свої прагматичні далекоглядні плани. І цими планами вони керуються", - сказав депутат.

"Я з глибокою повагою до Вас відношуся, не надійтеся, що комуністи будуть голосувати, вони можуть висловлювати гасла, вимагати якісь дії, але йти на ті події, які пов'язані з відставкою уряду, вони не підуть на це. Я впевнений в цьому", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" гарантував, що Азаров працюватиме прем'єром до 2015 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути