вівторок, 19 листопада 2019 10:24

Реакція влади стосовно Ляшка неадекватна, це показова порка - Волох

Реакція влади стосовно Ляшка неадекватна, це показова порка - Волох

Дії прокуратури стосовно лідера Радикальної партії Олега Ляшка неадекватні, влада влаштувала показове шмагання.

Про це заявив політичний аналітик Карл Волох, коментуючи вручення прокуратурою підозри Олегу Ляшку за бійку з Андрієм Герусом.

"Абсолютно неадекватно, як на мене. Знаєте, ми взагалі живемо в якійсь парадоксальній ситуації, коли, умовно кажучи, три підряд повідомлення від людей, які мають безпосереднє відношення до фракції "Слуга народу", про те, що там виплачуються, наприклад, у конвертах дуже серйозні суми щомісяця, не знаходять взагалі ніякого відображення, вони навіть не вносяться в ЄРДР, ніхто їх не перевіряє і т.д. А тут раптом десь там хтось з кимось поштовхався, і це стає приводом для моментальної підозри. Виглядає все дуже жалюгідно, як на мене", - сказав Волох.

На його думку, історія з Олегом Ляшко – це показове покарання, яке влада застосовує, щоб залякати опонентів.

"З Ляшка в даному разі зробили показальтельную порку. Для того, щоб всі зрозуміли, хто в хаті господар і проти кого не можна хвіст піднімати". – вважає Волох.

Нагадаємо, сьогодні Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку через його бійку із чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання ексдепутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

6 листопада у VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко побився з депутатом Андрієм Герусом, якого він звинуватив у імпорті російської електроенергії, що був відновлений через внесену депутатом поправку до закону.

Зараз ви читаєте новину «Реакція влади стосовно Ляшка неадекватна, це показова порка - Волох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути