середа, 27 травня 2020 14:15

Разумков: На 4 за 5-бальною шкалою ми напрацювали

Разумков: На 4 за 5-бальною шкалою ми напрацювали
Парламент 9-го скликання працює 9 місяців. Фото: iportal.rada.gov.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що парламент на відмінно не працює.

"Думаю, що на четвірку ми напрацювали. На відмінно – точно ні. Жодна Рада не працювала на відмінно, і я не впевнений, що колись таке буде", - сказав він "Главкому".

На запитання щодо оцінки влади в цілому спікер відповів:

"Важко сказати. Все ж таки оцінку не ми собі будемо давати, а люди. Хтось завищує свої результати, хтось навпаки. Щось було зроблено на відмінно, але були й проблеми та прорахунки. Є речі, якими ми точно не пишатимемося, тому що були приклади кнопкодавства, інших явищ. Були й інші події в інших інституціях. Мені, мабуть, буде коректніше говорити про Верховну Раду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботу Зеленського оцінили на трійку

"Було багато речей, про які ми з вами говорили рік тому, але ви тепер про них не згадуєте. Наприклад, зняття депутатської недоторканності. Це ми зробили трішки швидше, фактично на другий день роботи парламенту. Тому є питання, з якими ми не вклалися в строки, а є такі, які опрацювали швидше, ніж хтось сподівався. Це питання, на які не вистачало духу чи бажання в попередніх скликань Верховної Ради", - зауважив він.

Разумков сказав, що у школі він мав золоту медаль.

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 248 – представники фракції "Слуга народу", 44 – ОПЗЖ, 27 – "Європейської солідарності", 24 – "Батьківщини", 20 – "Голосу", 22 – групи "За майбутнє", 17 - "Довіри". Свою роботу почали торік, 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Разумков: На 4 за 5-бальною шкалою ми напрацювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути