середа, 27 січня 2021 16:12

Рабин дав пораду президентові Зеленському

Кожен президент і високопосадовець має пам'ятати про свою суботу. Тобто, яким буде завершення каденції. Про це головний рабин єврейської громади "Хабад" в Одесі Авраам Вольф сказав президенту Володимирові Зеленському, коли той зустрічався з українськими рабинами.

  Кожен президент і будь-хто з високопосадовців мають пам’ятати про завершення своєї каденції, говорить рабин Авраам Вольф.
Кожен президент і будь-хто з високопосадовців мають пам’ятати про завершення своєї каденції, говорить рабин Авраам Вольф.

"Я зазвичай не ділюся своїми розмовами з іншими людьми. Але на зустрічі з президентом було ще 5 рабинів, тому це не таємниця, — розповідає Авраам Вольф в інтерв'ю журналу "Країна". - Розказав йому історію: "Була помаранчева революція. Я летів у Київ з Одеси з поважним чиновником. Він працював при Кучмі. Прийшла нова влада і його звільнили. Він каже: "Ребе, я не розумію, що відбувається в країні. Спеціалісти не треба". Я відповів, що його проблема й попереднього президента в тому, що були впевнені — субота ніколи не закінчиться. Тобто робили, що хотіли, і не думали, що колись прийде фінал. А він настав. І чиновник спитав, що буде далі? Я відповів: нова влада теж так думає. Нагадав Зеленському, що і його субота матиме кінець. Попросив зробити все, щоб він був добрий для країни та для нього. Це моя порада будь-якому посадовцеві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не треба боятися — головний рабин Одеси про коронавірус



Розмову з лідером єврейської громади "Хабад" в Одесі Авраамом Вольфом читайте в журналі "Країна" від 14 січня 2021 року.

У 30 містах України є центри одного з найбільших хасидських рухів світу, релігійної організації "Хабад". В Одесі до цієї громади входять близько 30 тис. людей. Вона найчисленніша в країні. Центр світового руху розташовний у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Рабин дав пораду президентові Зеленському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути