середа, 07 жовтня 2009 07:34

Раніше Янукович казав "Да пошли вы!", а тепер - "Почую кожного"

Раніше Янукович казав "Да пошли вы!", а тепер - "Почую кожного"

Народний депутат від НУ-НС В"ячеслав Кириленко заявив, що його громадський рух "За Україну" голосував за законопроект депутата від Блоку Литвина Олега Зарубінського про підвищення соцстандартів, виходячи з "українських державницьких позицій".

Про це він заявив у вівторок ввечері в ефірі Шустер Live.

"Група "За Україну" не належить до коаліції, не входить до прем"єрського блоку і до опозиції. Мене завжди дивувало те політиканство, яке демонструється найбільшими парламентськими силами", - сказав він.

Кириленко розкритикував главу уряду Юлію Тимошенко за популізм.

"Я не хочу говорити про Тимошенко і Янукоча у якихось видатних словах. Якщо говорити про політику прем"єр-міністра в соціальній сфері, то побачимо як щодня вона пропонує підвищення одним, другим, третім і четвертим категоріям тільки на нарадах у Кабміні. А в парламенті її фракція щодня голосує проти підвищення соцстандартів. Це і є подвійні стандарти в політиці", - вважає нардеп.

Не залишився без коментарів і лідер ПР Віктор Янукович на цю тему.

"Коли він був вперше прем"єром, то зменшив мінімальну заробітну плату - вперше і востаннє в історії незалежної України з 237 грн до 205 грн. Тоді його не хвилювало ніяке підвищення соцстандартів. Коли був другий Янукович, то Микола Янович (Азаров - ред.) на всі ці соціальні питання з трибуни парламенту сказав: "Да пошли вы!" А тепер Янукович на бордах пише: "Почую кожного". Звичайно він почує кожного, бо іде в президенти, а коли був при владі, то було "Да пошли вы", - наголосив лідер групи "За Україну".

Кириленко вважає, що БЮТ і ПР діють однаково, тому політиканський стандарт стоїть на озброєнні у них давно.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Раніше Янукович казав "Да пошли вы!", а тепер - "Почую кожного" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути