Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2009 08:16

Рада має підготувати проект держбюджету до першого читання – Литвин

Рада має підготувати проект держбюджету до першого читання – Литвин
Верховна Рада України повинна підготувати проект державного бюджету на наступний рік до першого читання, оскільки проект держбюджету-2010 не було повернуто в уряд після його представлення в парламенті.

Про це голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявив в ефірі телеканалу Інтер.

"Якщо Верховна Рада України не повертає проект державного бюджету в Кабінет Міністрів, це означає, що він стає власністю Верховної Ради України", - сказав він

При цьому він підкреслив, що депутатам необхідно докласти всіх зусиль, щоб підготувати документ, "не той який буде потрібний Кабінету Міністрів, Президенту або Верховній Раді, а той, який потрібний всій країні. Що б це був бюджет не виживання, а щонайменше бюджет життя ", - додав він.

Нагадаємо, 8 жовтня Верховна Рада відмовилася відхилити і відправити на доопрацювання Кабінету Міністрів проект державного бюджету на 2010 рік. За відповідний проект постанови проголосувало 204 депутати при мінімально необхідних 226. Цим проектом постанови пропонувалося доручити уряду в тижневий термін доопрацювати проект закону про державний бюджет на 2010 рік і подати його на повторне подання до парламенту з обґрунтуванням внесених змін.

9 жовтня голова Верховної Ради Володимир Литвин виступив за доопрацювання проекту державного бюджету на 2010 рік парламентом. Литвин підкреслив, що Кабмін вже вніс на розгляд парламенту цей проект, і тепер парламенту необхідно його доопрацювати.

За матеріалом: Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Рада має підготувати проект держбюджету до першого читання – Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути