Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2010 11:03

Рада готується позбавити депутатських повноважень шістьох "регіоналів"

Рада готується позбавити депутатських повноважень шістьох "регіоналів"

Сьогодні парламент може проголосувати за зняття депутатських повноважень за парламентарів сумісників.

Про це сказав нардеп від Партії регіонів Ярослав Сухий в коментарі Gazeta.ua.

"Сьогодні в порядку денному ми записали це питання. І якщо опозиція не буде морочити нам голову і блокувати роботу ми проголосуємо. Це 100%", - зазначив він.

За словами Сухого, фракція Партія регіонів прийняла рішення підтримати зняття депутатських повноважень із сумісників, що було озвучено на погоджувальній раді.

"Володимир Макеєнко, який є головою регламентного комітету готовий доповідати питання. Він присутній у залі", - зазначив "регіонал".

Він зазначив, що причиною затягування розгляду питання була у блокуванні трибуни опозицією, яка не давала більшості проголосувати за це питання.

Зазначимо, що за даними офіційного сайту Верховної Ради, 5 листопада депутати розглянуть проекти постанов про позбавлення депутатських повноважень лише 6-х депутатів-сумісників, які входять до складу фракції Партії регіонів. Водночас, суміщають депутатський мандат з роботою на державній службі дев'ятеро парламентарів:

Ігор Калетнік, КПУ, який очолює Держмитслужбу, Микола Шершун, блок Литвина, який є головою Держкомлісу, Микола Злочевський, Партія регіонів ( міністр екології), Василь Горбаль, Партія регіонів (голова Львівської ОДА), Геннадій Васильєв, Партія регіонів (Заступник глави АП), Володимир Демішкан, Партія регіонів (Укравтодор), Микола Джига, Партія регіонів (Вінницька ОДА),Дмитро Саламатін, Партія регіонів "Укрспецекспорт", Григорій Ілляшов, Партія регіонів(Служба Зовнішньої розвідки).

Між тим, Ярослав Сухий запевняє, що на сьогоднішньому засіданні парламенту буде знято депутатські повноваження з усіх сумісників.

Зараз ви читаєте новину «Рада готується позбавити депутатських повноважень шістьох "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути