Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2014 13:09

Рада дозволила учасникам АТО проходити лікування у "Феофанії"

Рада дозволила учасникам АТО проходити лікування у "Феофанії"
Фото: tsn.ua

Верховна Рада України прийняла постанову про забезпечення належним медичним обслуговуванням учасників бойових дій, які отримали поранення під час проведення антитерористичної операції на сході України в 2014 році.

Відповідне рішення за основу і в цілому підтримало 234 з 306 народних депутатів.

Згідно з пояснювальною запискою, постанова передбачає надати право учасникам АТО на безкоштовне медобслуговування в клінічній лікарні "Феофанія" Державного управління справами.

Згідно з текстом постанови, військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, які, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, брали участь у АТО і отримали поранення, контузії чи інший збиток здоров'ю, мають право на безкоштовне медичне обслуговування в лікарні "Феофанія".

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами розташована в Києві в мальовничому парку Голосіївського лісу, на екологічно чистій території, займає площу 49,07 гектарів.

Лікарня обслуговує, в основному, держслужбовців, чиновників високого рангу як у справжньому, так і колишніх, вважається елітною.

В даний час в лікарні функціонує 12 корпусів, стаціонарна медична допомога надається в 29 лікувальних і 8 діагностичних центрах та відділеннях .

За рік у лікарні проходять лікування понад 14 000 пацієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Рада дозволила учасникам АТО проходити лікування у "Феофанії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути