Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2024 18:33

Рада цього тижня не збереться. Арахамія сказав про термінове завдання депутатів

Рада цього тижня не збереться. Арахамія сказав про термінове завдання депутатів
За аналогією роботи на округах депутати будуть більше працювати з військовими, сказав Давид Арахамія. Фото: epravda.com.ua

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що за аналогією роботи на округах народні будуть більше працювати з військовими - на передовій, у навчальних центрах, пунктах постійної дислокації.

Сказаному Арахамією передувало повідомлення народного депутата від "Голос" Ярослава Железняка, що скасували три дні засідань Верховної Ради. А нардепка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила, що засідання на 6-8 березня перенесли.

Арахамія заявив про "важливе завдання" для депутатів.

"Зараз у цьому напрямку для наших депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли воно буде виконане - вони повернуться до роботи в сесійній залі", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже сім мільйонів гривень подарунку від тещі і гелік за "десять тисяч": як нардепи шикують під час війни

"Такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки. Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент", - заявив Арахамія.

Також голова фракції "Слуга народу" дорікнув опозиції за "трансляції в ТікТок".

"А що стосується планів опозиції на найближчий час, то хтось з них збирається на партійні з'їзди в Румунію. Хтось у відрядження, які вибивалися в Європарламенті. Інші хотіли зайнятися правкотероризмом, ще одні – виступами і трансляціями в ТікТок. Це явно не те, чого чекають наші військові, і наші партнери. І це точно не те, що наближає перемогу", - сказав нардеп.

У грудні Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби". 11 січня уряд відкликав з парламенту законопроєкт про мобілізацію.

30 січня Кабмін затвердив оновлену версію законопроєкту про мобілізацію і передав її до парламенту.

7 лютого Верховна Рада ухвалила законопроєкт у першому читанні. До законопроєкту про мобілізацію подали понад чотири тисячі правок.

Зараз ви читаєте новину «Рада цього тижня не збереться. Арахамія сказав про термінове завдання депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути