четвер, 25 березня 2010 20:47

"Замміністрами стали родичі, племінники і діти" - Карасьов

"Замміністрами стали родичі, племінники і діти" - Карасьов
Можна бути академіком і доктором наук, але бути нікчемним політиком.

Це сказав політолог Вадим Карасьов у програмі Точка зору, коментуючи слова "регіонала" Михайла Чечетова про те, що уряд складається зі справжніх професіоналів, людей, які мають наукові ступені.

"І президент у нас доктор економічних наук і професор, і Микола Янович Азаров - доктор геологічних наук, а Семиноженко - фізичних наук, - нагадав Карасьов.- Розумієте, політики – це професія. І можна бути академіком і доктором наук, але бути нікудишнім, нікчемним політиком".

Водночас Карасьов визнав, що в команді президента є й справжні фахівці.

"Ірина Акімова - це  фахівець з економіки, хоча вона й не доктор наук. І слава богу,  що вона призначена реальним керівником комітету з економічних реформ", - сказав Карасьов.

"Але це слово - реформа - стільки лунає, що мені здається це будуть не реформаторські реформи. У гуманітарному блоці сьогодні реально йдуть контрреформи. Таких реформ нам не потрібно", - заявив політолог.

"В уряді є професіонали, але є й такі професіонали в гуманітарному блоці, що краще їх би там не було", - сказав Карасьов, натякаючи на міністра освіти Дмитра Табачника.

Водночас він висловив здивування  призначеннями замісників міністрів.

"Погляньте, скільки замміністрів. Хто такі ті люди і звідки вони? По 20 -25 років. Родичі, племінники, діти. Це що професіонали?", - обурився експерт. Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Замміністрами стали родичі, племінники і діти" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути