Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 15:01

"В Україні повториться сценарій, розіграний Росією в 2004 році" - ЗМІ

Напередодні президентських виборів в Україні Кремль залишає старих соратників в Україні і шукає нових.

Як відзначає щотижневий журнал Кореспондент, скоро в Україні повториться сценарій, розіграний Росією в 2004 році. Невгамовний північний сусід знову почне втручатися в хід чергової президентської гонки, піднімати мовне питання і за допомогою могутньої пропаганди зіштовхувати лобами східні і західні регіони.

Реалізовувати грандіозний план керівництво Кремля буде через спеціально створену Гуманітарну українсько-російську раду, на гроші організації, що має безпосереднє відношення до Служби зовнішньої розвідки Росії.

"Кремль зрозумів, що Партія регіонів працює виключно на своїх олігархів, - вважає Борис Нємцов, відомий російський опозиціонер. - І тепер шукає нових союзників". Тимошенко, на його думку, один з найбільш зручних варіантів.

Проте стратегічні плани Кремля співпрацею з одним українським політиком не обмежуються.

Політолог Володимир Фесенко упевнений, що надзадачею союзу Путін - Медведев є подальша дестабілізація політичної ситуації в Україні.

Про причини звинувачень Секретаріату у бік Тимошенко російський політолог Михайло Делягин каже, посилаючись на положення Ющенка. З кожним днем у Віктора Ющенка залишається все менше шансів перемогти Тимошенко на майбутніх президентських виборах, - упевнений експерт.

І щоб хоч якось зменшити довіру до неї електорату із західної і центральної України, Президент виставляє прем"єра союзником недружньої Москви.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні повториться сценарій, розіграний Росією в 2004 році" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути