Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 08:41

"В Україні починають розробляти "грузинський сценарій"

Володимиру Путіну потрібно подякувати за те, що він об"єднав грузинський народ.

Таку думку висловив лідер кримської організації Української народної партії Олег Фомушкін, коментуючи події в Грузії.

Політик вважає, що оскільки особисто знає деяких кримчан, які протизаконно мають російські паспорти, оскільки деякі сили в Криму надають значну фінансову підтримку проросійських акцій в АР, то це означає, що в Україні починають розробляти сценарій, подібний до кавказького.

У зв"язку з цим, зазначив Фомушкін, кримське відділення УНП вирішило звернутися із заявою до українського керівництва з певними вимогами.

Зокрема, УНП вимагає: у терміновому порядку розірвати угоду про перебування ЧФ РФ на території України, заборонити виведення російських військ пересування військової техніки РФ за межами місць дислокації, закрити повітряний простір України для військової авіації РФ, зробити демаркацію українсько-російського кордону в односторонньому порядку, відновити ядерний потенціал України та ін.

Олег Фомушкін також "подякував" прем"єру РФ Володимиру Путіну за те, що він "об"єднав грузинський народ, відкинув всякі сумніви щодо виведення з української землі Чорноморського флоту, і за те, що він переконав українців в необхідності вступу до НАТО", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні починають розробляти "грузинський сценарій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути