Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 10:22

"Ющенко демонструє страх політичної конкуренції"

Лідер комуністів Криму, народний депутат України Леонід Грач вважає, що Президент Віктор Ющенко почав обмежувати в діях нинішнього прем`єр-міністра Юлію Тимошенко, оскільки бачить у ній конкурента на майбутніх президентських виборах.

"Президент почав офіційно обмежувати заповзяття прем`єр-міністра в спідниці, роблячи "політичну спідницю" дедалі вужчою і незручною для розмашистого і енергійного кроку", - відзначив Грач.

На його думку, про це свідчить ситуація, що склалася навколо наміченої поїздки Тимошенко до Москви і навколо підприємств, які підлягають приватизації в 2008 році.

Головний комуніст Криму вважає, що прогнозованість конфлікту, що розгортається, між Тимошенко і Ющенком "з самого спочатку була такою ж природною, як і неприродність їхнього союзу". "І що швидше і ширше ростиме службовий фанатизм Тимошенко, то сильніше "страждальницю" душитимуть у президентських обіймах. Своїми діями Президент, немов напоказ, демонструє страх політичної конкуренції напередодні не таких вже й далеких президентських виборів", - переконаний Грач.

Крім того, на його думку, оточення Президента боїться "остаточного переділу сфери впливу на користь Тимошенко і її численної команди", пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «"Ющенко демонструє страх політичної конкуренції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути