середа, 05 листопада 2008 10:56

"Україна вийде з кризи через п"ять років" - незалежний політичний експерт

Світ змінився. І керувати світом старими засобами і методами вже неможливо. Про це в інтерв"ю ІМК заявив Сергій Дацюк, незалежний політичний експерт.

На його думку, розтягненість кризи у часі обумовлена в першу чергу неадекватними уявленнями про світ, в якому ми живемо.

Як прогнозує Дацюк, з першого етапу світової кризи Україні вдасться вийти років через три. Але потім криза знову повториться. І нам не вдасться її уникнути знову.

Ще приблизно через три роки, на його думку, нас чекає авторитаризм. І ще два роки населенню України знадобиться, щоб з нього виплутатися.

Експерт переконаний, що "нинішня політична еліта не має двох головних ресурсів - управлінської компетенції і стратегічної компетенції.

Цей ресурс буде здобутий у процесі наростаючого авторитаризму. Проте відбудеться це, якщо нинішня політична еліта буде або знищена фізично, або усунена від влади остаточно. Так, щоб вона ніколи більше не претендувала на провідну роль у суспільстві", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Україна вийде з кризи через п"ять років" - незалежний політичний експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути