Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 15:42

"Україна навряд чи приєднається до ПДЧ в 2009 році"

"Україна навряд чи приєднається до ПДЧ в 2009 році"
У Грузії та України повинна бути можливість для вступу в НАТО, проте поки ніяких конкретних планів приєднання до блоку цих країн до Північноатлантичного альянсу немає, повідомив посол США в Росії Уїльям Бернс.

"Повинна існувати можливість просування цих країн до Північноатлантичного альянсу, і таке рішення було ухвалене на саміті НАТО в Бухаресті, але ніяких конкретних кроків щодо приєднання цих країн, ніякого конкретного плану зроблено не було", - заявив він у вівторок в інтерв"ю радіостанції "Эхо Москвы".

Він відзначив, що у Росії і США з питання про вступ України і Грузії в НАТО є розбіжності, але "позиція НАТО з цього питання - це не тільки позиція США".

Бернс також висловив сумнів в тому, що Україна і Грузія отримають запрошення приєднатися до Плану дій для членства в НАТО на ювілейному саміті альянсу у французькому Страсбурзі і німецькому Кілі в 2009 році, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Україна навряд чи приєднається до ПДЧ в 2009 році"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути