субота, 24 квітня 2010 11:27

"У Януковича і Азарова немає освіти" - Тимошенко

"У Януковича і Азарова немає освіти" - Тимошенко

Лідер об"єднаної опозиції Юлія Тимошенко закликала своїх прихильників прийти у вівторок о 10-тій годині ранку під стіни парламенту. Про це вона сказала на мітингу опозиції біля будівлі парламенту, передає кореспондент Gazeta.ua.

"У вівторок у 10-тій годині тут збір. І в той же час у парламенті ми спробуємо усі  зосередити демократичні сили. Люди, які прийшли до Верховної ради, щоб заробити на біді України, щоб роздати усім державам наші інтереси і тут створити непотріб, отримають опір", - зазначила Юлія Тимошенко.

Вона наголосила, що президент України Віктор Янукович підписав у Харкові угоду про подовження перебування Чорноморського флоту у Криму "на півтори сторінки". Цим обміняв частину території країни на російський газ:

"Янукович розколе Україну так, як ніхто і ніколи не розривав її на шматки", - сказала лідер опозиції.

Юлія Тимошенко також зазначила, що ні президент, ані прем"єр України не мають освіти, а міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко має знати історію та законодавство України. Політик наголосила, що опозицію чекає важка боротьба.

"Наша справа свята, чесна і справедлива", - зауважила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"У Януковича і Азарова немає освіти" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути