вівторок, 22 січня 2008 11:51

"Тимошенко врятує Луценка і покаже, хто його справжній благодійник"

Бійка Луценка з Черновецьким 18 січня матиме цікаві наслідки: Секретаріат Президента використає цей інцидент проти Луценка, але Тимошенко врятує запального міністра і покаже, хто його справжній благодійник.

Про це у коментарі ЗІКу заявив народний депутат України Тарас Чорновіл.

"Виборці, які голосують за Луценка і які його підтримують, плюс ті, що не дуже люблять Черновецького, всі сприймуть сутичку "на ура". На жаль, політична культура у нас відсутня не тільки у політиків, але й у громадян. Тому, я думаю, Луценко добре усвідомлював, що на цьому політично не втратить", – зазначив регіонал.

Щоправда, на думку Чорновола, є один суттєвий нюанс.

"Це вже використовує Секретаріат Президента проти Луценка. Проте він не підконтрольний СП, а прем"єр-міністру. Своєю чергою, Тимошенко проведе з Луценком дуже рятувальну бесіду, пояснить, що вона його ніколи в житті не здасть, мовляв, може бути хіба якесь призупинення повноважень під час розслідування, але він залишиться на своїй посаді. Тому він повинен пам"ятати, хто його благодійник. Після цього Луценко набагато більше буде залежний від Тимошенко", – наголосив Тарас Чорновіл, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко врятує Луценка і покаже, хто його справжній благодійник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути