Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 09:43

"Тимошенко не хоче псувати стосунки з Саакашвілі, але й з Росією не сваритиметься"

Тимошенко грає в політику, їй абсолютно до лампочки трагедія, яка відбулася в Грузії. Вона займається зараз тим, що прораховує дивіденди від майбутніх президентських виборів.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, відповідаючи на питання, чому досі свою позицію щодо того, що відбувається в Грузії, не озвучила прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

"З одного боку, Тимошенко не хоче псувати особисті відносини з президентом Грузії Саакашвілі, а з іншого – вона все-таки бачить серйозну підтримку на майбутніх президентських виборах з боку Росії. І зараз підтримати Ющенка, який однозначно став на бік офіційного Тбілісі, для неї рівносильно самогубству. Оскільки Тимошенко бачить себе в кріслі президента, вона зайняла страусину позицію відносно російсько-грузинського конфлікту, тим самим заховавши голову в пісок", – резюмував "регіонал", пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко не хоче псувати стосунки з Саакашвілі, але й з Росією не сваритиметься"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути