середа, 20 жовтня 2010 19:03

"Свободівець" побачив у партії багато бруду і перейшов у "Народну самооборону"

"Свободівець" побачив у партії багато бруду і перейшов у "Народну самооборону"
Іван Семенишин з Тернопільської міської організації всеукраїнського об'єднання "Свобода" у вівторок вийшов з партії і перейшов у "Народну самооборону".

Як розповів він у коментарі Gazeta.ua, у "Свободі" за чотири роки він побачив більше бруду, ніж будь-де.

"Я чотири роки був у "Свободі". Побачив, що там більше бруду, ніж будь-де. У міську організацію у першій десятці - одні мішки із грошима: банкіри, директори підприємств, фабрик, кар'єрів. Оце така боротьба з режимом? А рядові члени, які працювали на організацію, лишилися з носом", - повідомив 39-річний Іван Семанишин.

Екс-свободівець зазначив, що його однопартійці користуються брендом Шухевича заради піару.

"Я знаю багато прикладів, коли ветерани ОУН-УПА зверталися за допомогою до організації, і їм не допомогли. Тільки й роблять, що бренд Шухевича вивішують всюди і вся. Рвати сорочку, піаритися, нагнітати антимосковську істерику – це неправильно. Якби не було "москалів", проти чого би тоді боролися? Я з 1996 року в політиці. Був в УНА-УНСО, потім підтримував "помаранчевих", тоді "Свободу". Але депутатом ніколи не був – бо коли партія приходила до влади і шукала теплих місць, ішов в опозицію. Створив свою організацію "Слов'янський союз". Виступаю за дружбу слов'ян. Бо і серед росіян є хороші люди. Буду балотуватися до міської ради тепер від "Народної самооборони", - наголосив Іван Семанишин.

Голова міської організації ВО "Свобода" Михайло Головко сказав, що Семанишина партія виключила сама.

"Він справді був рядовим членом партії. Не з найкращих представників. Неодноразово мав догани і стягнення. Бо випивав, грубіянив на наших заходах. Займається туристичним бізнесом. Не раз до нас приходили його клієнти, скаржилися. Семанишин ображений, бо не потрапив до списку кандидатів до міської ради. Але він і не міг туди потрапити. Пішли від нас також двоє його знайомих - Юрій Мосора та Тарас Кітура. Перший так і не вступив у партію, бо мав російське громадянство донедавна, а другий пробув всього кілька місяців", - зазначив Головко.

"Вважаю, це профінансована акція з боку "Батьківщини". Таким чином вона хоче реабілітуватися на Тернопільщині".

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" побачив у партії багато бруду і перейшов у "Народну самооборону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути