Ексклюзиви
середа, 05 січня 2011 10:30

"Свободівці" пропонують заборонити в Україні російські організації

"Свободівці" пропонують заборонити в Україні російські організації

Депутати Львівської обласної ради із ініціативи ВО "Свобода" висловили свій протест щодо закриття Бібліотеки української літератури в Москві. На сесії ухвалено звернення до центральних органів влади щодо свідомого обмеження культурних та національних прав українців у Росії.

"Закриття Бібліотеки української літератури у Москві – це ворожий крок щодо української держави і українців, це свідоме обмеження культурних та національних прав українців, які проживають у Росії. Наша фракція у Львівській обласній раді звертається до Міністра закордонних справ, Кабінету міністрів України, Президента і Верховної Ради з вимогою звернутися із нотою протесту до Російського уряду і вимагати вибачень перед керівництвом і працівниками бібліотеки, а також перед українською державою", - сказала депутат Львівської обласної ради Ірина Сех.

За її словами, в Україні сьогодні необхідно переглянути функціонування Російських центрів.

"Треба заборонити діяльність російських громадських та політичних організацій, що займаються відверто антидержавною діяльністю та порушують Конституцію України", - додала депутат.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" пропонують заборонити в Україні російські організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути