четвер, 26 серпня 2010 12:48

"Свобода" з"явиться у телевізорі з наступного тижня

З наступного тижня на українських телеканалах стартують суспільно-політичні ток-шоу.

Як повідомляє Телекритика, першим в ефір вийде "Свобода слова" з Андрієм Куликовим на ICTV - 30 серпня. За інформацією прес-служби, програма виходитиме щопонеділка о 23:00.

Із 3 вересня стартує новий сезон "Шустер live" на ТРК "Україна". Програма змінить час виходу, і починатиметься у п'ятницю о 20:20, повідомили в прес-службі "Савік Шустер студії".

Раніше програма у п'ятницю розпочиналася о 21:30. Щоденного "Шустер live" на ТРК "Україна" більше не буде.

Крім того, як повідомила головний редактор продакшну "Савік Шустер студія" Дарка Чепак, студія запустить новий проект - "Свобода вибору", який буде присвячений місцевим виборам і виходитиме на кожен регіон окремо.

Водночас, за її словами, Савік Шустер може бути ведучим цього проекту тільки в тому випадку, якщо ТРК "Україна" надасть дозвіл, "адже, згідно з контрактом, він може вести лише свою програму на цьому каналі".

"Цей проект у два окремих етапи буде виходити з 11 вересня до 28 жовтня на місцевих найрейтинговіших каналах переважно в прямому ефірі, о 18:00 та о 21:00. В запису заплановано лише кілька програм", - наголосила Чепак.

Ток-шоу "Велика політика" на телеканалі Інтер, за словами ведучого Євгена Кисельова, стартує 10 вересня. "Однак, якщо в країні станеться надзвичайна ситуація, проект вийде в ефір раніше", - йдеться у повідомленні.

Точний час виходу програми у новому сезоні поки невідомий. Раніше вона виходила щоп'ятниці о 21:30. Кисельов зазначив, що надалі це також буде у п'ятницю ввечері.

Крім того, 5 канал підписав угоду про співпрацю у новому телевізійному сезоні з Анною Безулик.

Як повідомила прес-служба телеканалу, Безулик виступить автором і ведучою соціально-політичного ток-шоу, формат якого та остаточна назва зараз перебувають на стадії доопрацювання.

На думку шеф-редактора каналу Володимира Мжельського, певні зміни в проекті покращать показники і дозволять каналу залучити нову аудиторію.

Як відомо, з березня 2009 року до березня 2010 року на 5 каналі виходило ток-шоу "Я так думаю з Анною Безулик".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" з"явиться у телевізорі з наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути