середа, 26 травня 2010 14:02

"Свобода" порівняла Януковича з Гітлером і готує йому "теплий" прийом у Львові

"Свобода" порівняла Януковича з Гітлером і готує йому "теплий" прийом у Львові

Акції протесту проти приїзду президента Віктора Януковича до Львова планує провести завтра ВО "Свобода".

Про це Gazeta.ua сказав прес-секретар ВО "Свобода" Юрко Сиротюк.

"Свобода" за будь-якої погоди і за будь-яких обставин проводитиме акції протесту проти приїзду Януковича. Це сто відсотків. Зараз відбувається планування того, що саме ми будемо проводити. Це будуть публічні акції, цікаві і повчальні. "Свобода" подаватиме офіційну заявку. Єдине, що якісь нюанси проведення акцій збережемо до завтра у таємниці", - розповів Сиротюк.

Він також повідомив, що акції не будуть масовими. "Ми не ставимо завдання вивести завтра мільйон львів'ян і затоптати Януковича ногами. Але хочемо, щоб Януковичу передали, що Львів його не дуже жалує", - зауважив представник "Свободи".

Сиротюк пояснив, що на сьогодні близько 90% львів'ян не сприймають тієї політики, яку проводить нинішній український президент.

"Янукович приїжджає у Львів не як президент української держави, а приїжджає так, як Гітлер їхав до України у 1942- 43 роках: в броньованому вагоні. Він (Гітлер) приїжджав під Вінницю, залазив у бункер і там проводив якісь наради. Те саме робитиме Янукович: нікому невідомий маршрут президента, його програма.

Він приїде до Львова глибоко законспірований. Все місто буде дуже сильно охоронятися міліцією. Може той єдиний напів живий БТР Вася Горбаль (губернатор Львівщини) вивезе, щоб не дай боже у бандерівському краї не сталося з Януковичем, те що сталося з Ватутіним, який випадково загинув від УПА", - сказав Сиротюк.

"Свободівець" переконаний, що Янукович не зустрічатиметься з львів'янами: "Буде зустрічатися зі своїми губернаторами та блюдолизами".

"Якби Янукович приїхав у Галичину, вийшов у центрі міста і сказав: "Люди добрі, я президент незалежної України. Я підтримую незалежність. Щось би таке наспівав, що йому написала Ганця Герман, то люди би плакали і пів Галичини казали, що це таки справжній донецький український президент.

Але ж він їде, як керівник московської окупаційної адміністрації: утаємничено. Янукович буде настільки законспірований, що завтра ніхто його яйцем чи вінком у Львові не приб'є", - сказав Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" порівняла Януковича з Гітлером і готує йому "теплий" прийом у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути