понеділок, 03 березня 2008 12:41

"Скорочення постачань газу не позначиться на споживачах"

Скорочення постачань природного газу в газотранспортну систему (ГТС) України на 25% не позначиться на українських споживачах, повідомив начальник управління зв"язків із громадськістю "Нафтогаза України" Валентин Землянський у понеділок.

"Навіть у разі скорочення постачань газу на 25% споживачі не відчують цього. НАК "Нафтогаз України" в такому разі діятиме відповідно до технічних і технологічних регламентів і перейде на постачання газу з власних резервів", - сказав він.

Раніше в понеділок офіційний представник ВАТ "Газпром" (РФ) Сергій Купріянов заявив, що російський концерн від 10.00 скоротив постачання природного газу до України на 25%, або на 30 мільйонів кубометрів за добу.

Землянський ще до вказаної заяви повідомив, що постачання газу в ГТС України за станом на 9.30 понеділка здійснювалося в колишніх обсягах, зниження тиску на вході в систему зафіксовано не було.

Пізніше дочірня компанія "Нафтогаза України" - "Укртрансгаз", що експлуатує систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу України, повідомила про отримання о 9.34 за київським часом телефонограми від "Газпрому" про скорочення постачань газу в країну на 30 мільйонів кубометрів на добу, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «"Скорочення постачань газу не позначиться на споживачах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути