середа, 04 серпня 2010 16:22

"Революціонер-нунсівець" Каськів приїхав у Крим на уклін до Януковича

"Революціонер-нунсівець" Каськів приїхав у Крим на уклін до Януковича

Народний депутат від НУНС, екс-лідер "Пори" Владислав Каськів очолив робочу групу Комітету економічних реформ з національних проектів.

Про це стало відомо сьогодні після зустрічі Каськіва з Президентом України Віктором Януковичем в Криму.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час зустрічі Каськів доповів Президентові про пропозиції щодо реалізації в Україні великих національних проектів у контексті тих реформ, які зараз здійснюються в державі.

У свою чергу, Янукович підкреслив, що хоче почути вже напрацьовані пропозиції та першочергові завдання, які необхідно вирішувати.

Після завершення зустрічі керівник робочої групи повідомив, що на сьогодні можна говорити про фактичний початок фази практичної реалізації реформ на базі національних проектів.

"Думаю, в Україні не повинно бути критиків такого підходу .., тільки така модель діяльності сьогодні може забезпечити нам прорив в окремих напрямках розвитку економіки і ввести нові стандарти і в державному управлінні - це проектний менеджмент, і в підходах до роботи з нашими зовнішніми партнерами - міжнародними організаціями, іноземними інвесторами. Це те, на що країна чекала 20 років ", - підкреслив Каськів.

"Президентом сьогодні затверджено п'ять національних проектів, які вже незабаром почнуть реалізовуватися. Ці та інші проекти будуть розглянуті на засіданні Комітету з економічних реформ, яке відбудеться незабаром, і, очевидно, після цього будуть представлені громадськості", - сказав Каськів.

Нагадаємо, що Владислав Каськів очолював партію "Пора", яка на президентських виборах 2004 року активно сприяла приходу до влади Віктора Ющенка замість Віктора Януковича.

Раніше ніде не повідомлялося, що Каськів призначений керівником робочої групи Комітету з економічних реформ з національних проектів.

Зараз ви читаєте новину «"Революціонер-нунсівець" Каськів приїхав у Крим на уклін до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути