понеділок, 02 червня 2008 12:41

"Регіони" готові ініціювати відставку Тимошенко

Партія регіонів вимагатиме відставки уряду, якщо законопроект про зміни до Державного бюджету України на 2008 р. не буде внесений до Верховної Ради цього тижня. Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Микола Присяжнюк. Дане питання обговорювалося на сьогоднішньому засіданні президії фракції ПР, відзначив він.

"Ми вимагатимемо внесення змін до держбюджету, якщо уряд ігноруватиме, ми вимагатимемо відставки уряду", - підкреслив Присяжнюк.

Народний депутат нагадав, що на попередній погоджувальній раді голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пообіцяв не розглядати жодного урядового законопроекту до внесення змін до держбюджету.

Крім цього, Партія регіонів, за словами Присяжнюка, вимагає розгляду протягом цього пленарного тижня звіту уряду з програми боротьби з інфляцією а також курсової політики. Крім того, в Партії регіонів вважають за необхідне цього тижня повернутися до питань приватизації, конституційної реформи і розглянути законопроект, який визначає позаблоковий статус України, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові ініціювати відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути