четвер, 07 червня 2007 12:48

"Регіони" знайшли "темник" у Секретаріаті Ющенка

Регіонал Олександр Стоян з трибуни Верховної Ради заявив про існування "темників" від Секретаріату Президента, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

На підтвердження своїх слів нардеп навів документ – "Концепція регіональних візитів Президента на період травень-липень 2007 року", затверджений Васюником. На думку Стояна положення, що містяться у документі, мають розглядатися як пряма вказівка щодо змісту за засобів висвітлення регіональних поїздок Ющенка Україною.

Стоян зацитував окремі положення Концепції. "Мета: регіональні візити повинні стати базовим елементом стратегії збільшення рейтингу як Президента, так і пропрезидентських політичних сил? Завдання регіональних візитів – підвищити рівень Президента, збільшити кількість виборців, які віддають свій голос за президентські демократичні сили? Нагадати про позитивні досягнення, пов"язані з Президентом та помаранчевою революцією (виявляється, є ці досягнення – іронізував Стоян)? Відновити імідж "народного Президента", який тримає безпосередній зв"язок із людьми?"

Стоян також наголосив, що Концепція регіональних візитів передбачає "Вимоги до телекартинки візиту: візити покликані формувати теплі телекартинки спілкування Президента зі звичайними людьми. Мета - посилити рівень довіри до Президента, і далі - в лапках - "Президент переймається проблемами пересічних громадян, і робить конкретні кроки для їх вирішення", поновити імідж "народного Президента".

Нардеп-регіонал звернув увагу журналістів на те, що "кажуть, що вже немає темників". "В полі зору телекамер (увага, тележурналісти! – підкреслив Стоян) не повинні бути політики, місцеві лідери чи бізнесмени, - нардеп знову звернувся до документу. - Зустрічі з ними мають відбуватися окремо, без журналістів. Між телекамерами і Президентом має бути вільний простір, не має бути охоронців чи журналістів.

Важливо (підкреслюється), що під час візитів журналісти та фотографи мають бути відгороджені від Президента і зосереджені в одному місці, оскільки їх хаотичне розміщення неминуче попаде в поле зору телекамер, що негативно сприймається телеглядачами. Також не повинно бути машин, що супроводжують Президента".


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" знайшли "темник" у Секретаріаті Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути