середа, 19 вересня 2007 20:05

"Регіони" заявляють про можливу неучасть в дострокових виборах

Партія регіонів заявляє про можливість своєї неучасті в дострокових парламентських виборах. Про це мовиться в заяві ПР.

"Партія регіонів попереджає: якщо цинічні провокації наших опонентів, що посиленими темпами готуються до масштабних фальсифікацій народного волевиявлення, продовжуватимуться, Партія регіонів готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах", - зазначає прес-служба.

"Ми не братимемо участь в авантюрі під назвою "Вибори–2007", в яких результати можуть бути визначені представниками Банкової, а після - "підтверджені" в підконтрольних ним же судах", - мовиться в заяві.

Згідно з повідомленням, в центральний виборчий штаб Партії регіонів продовжує надходити тривожна інформація про підготовлювані проти "регіоналів" провокації, які значно погіршили б результати ПР.

Одна з передбачуваних технологій, мовиться в заяві, полягає у відкритому саботажі роботи окружних виборчих комісій членами цих виборчих комісій від опозиції.

"Непідписання саботажниками протоколів голосування по округах спричинить визнання виборів в цих округах недійсними, після чого послідують тривалі судові розгляди", - мовиться в заяві. При цьому наголошується, що "найбільше сигналів про підготовку такого сценарію надходить з регіонів, де позиції Партії регіонів традиційно сильні – з Криму, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської областей і ряду інших".

"Партія регіонів заявляє рішучий протест проти застосування політичними опонентами подібної тактики! Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою покласти край подібним спробам! За кожним фактом саботажу членами окружних та інших виборчих комісій повинні здійснюватися відповідні перевірки, а за їх результатах - вживатися передбачені законодавством заходи", - зазначає прес-служба, передає "proUA".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" заявляють про можливу неучасть в дострокових виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути