понеділок, 08 жовтня 2007 14:35

"Регіони" не хочуть віддавати Тимошенко крісло прем"єра

Партія регіонів в процесі переговорів про створення парламентської коаліції не має наміру поступатися кріслом Прем`єр-міністра України. Такий висновок можна зробити із заяв представника Партії регіонів Михайла Чечетова, які він зробив в ефірі радіо "Ера".

Він підкреслив, що для його політичної сили розділ портфелів є другорядним, але посада голови уряду залишається принциповою.

"Що стосується Прем`єр-міністра. Це питання не логічне. Ну, вдумайтеся, на сьогоднішній день є людина, яка має найвищий рейтинг серед політиків України, - кому, як не йому бути керівником уряду. Він найбільш рейтинговий політик, а ви намагаєтеся усунути його від управління країною", - сказав Чечетов.

Відповідаючи на запитання, чи схвалять "регіонали" технічного кандидата на посаду Прем`єра, Чечетов вказав, що дану посаду має посісти "яскрава особа". За його словами, настав період, коли необхідно ухвалювати не популярні рішення, не "можна в період розвитку залишати країну з непрофесіоналами".

"Необхідно, щоб Прем`єр міг виїжджати за кордон, міг виїжджати до Росії", - підкреслив представник Партії регіонів, пише ЛігаБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не хочуть віддавати Тимошенко крісло прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути