вівторок, 30 листопада 2010 16:34

"Регіонал" визнав, що Янукович ветував Податковий кодекс заради рейтингу

"Регіонал" визнав, що Янукович ветував Податковий кодекс заради рейтингу

У Податковий кодекс необхідно додати поправки, тому накладене президентом вето було правильним кроком.

Про це у коментарі Gazeta.ua розказав народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов.

"Я був у числі тих, хто досить активно працював над 2-ю редакцією кодексу. Ви бачите, наскільки сильно він відрізняється в 1-й редакції і 2-й. Ми серйозно працювали над тим, щоб максимально його олюднити. Є низка поправок, які ми пропонували ініціювати, в тому числі ті, які стосувались малого та середнього бізнесу. Більша частина цих поправок не ввійшла. Байдуже, як ця процедура буде проходити, через вето чи якось по-іншому, але їх треба внести. Вважаю, суми треба збільшити до 800-900 тисяч (річний обіг готівки підприємця - ред.), а кількість працівників як мінімум до 8 людей (працівників ПП - ред.)", - сказав нардеп.

На запитання журналіста, чи не вважає він, що глава держави ветував Податковий кодекс заради підвищення свого рейтингу, він відповів: "Чому б і ні? Вся робота політика спрямована на те, щоб подобатись людям і захищати їх інтереси. Кожен політик працює на підвищення свого рейтингу. Тут немає чого соромитись. Набагато гірше, коли влада не звертає увагу на людей і їй все одно, що приймати".

Політик зауважив, що Верховна Рада долати вето не буде.

"Верховна Рада сьогодні дихає одним диханням з президентом. Долати вето вона не буде. Ми безумовно підтримаємо президента. У нього сьогодні є конституційна більшість", - сказав Царьов.

Нардеп також додав, що наразі потрібна реформа уряду.

"Зміни в уряді будуть в будь-якому разі, тому що сьогодні повноваження багатьох міністерств, величезної кількості комітетів перетинаються між собою. Реформу треба буде проводити. Але на скільки це буде пов'язано з прийняттям чи не прийняттям кодексу, не знаю", - сказав політик.

Як відомо, сьогодні президент Віктор Янукович заявив, що застосував вето до Податкового кодексу, прийнятому раніше Верховною Радою України.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" визнав, що Янукович ветував Податковий кодекс заради рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути