вівторок, 10 лютого 2009 13:23

"Регіонал"- вигнанець оскаржить своє виключення з ПР

"Регіонал"- вигнанець оскаржить своє виключення з ПР

Мер Сімферополя Геннадій Бабенко має намір оскаржити своє виключення з Партії регіонів на засіданні політбюро. Про це Бабенко заявив 10 лютого журналістам у Сімферополі.

"Є ціла низка процедур, які дають мені можливість об"єктивно доповісти суть процесів, що відбуваються, і нехай політбюро ЦК приймає рішення", - заявив Бабенко.

"Я піду цим шляхом", – додав міський голова.

На думку Бабенка, рішення політради кримської парторганізації - це "з серії "страшилок". "Перевіряють на міцність", - вважає сімферопольський мер.

Янукович дуже добре знає про ситуацію

"В Партії регіонів є певні люди, які по-різному дивляться на питання державного будівництва, на питання розвитку органів місцевого самоврядування, на соціально-економічний розвиток регіонів, у тому числі й міста Сімферополя. Я вважаю, що, перш за все, потрібно думати, як то кажуть, про батьківщину, а потім про себе. Поживемо – побачимо, хто має рацію", - зазначив Бабенко.

Він уточнив, що 9 лютого не був присутнім на засіданні політради кримської парторганізації, оскільки перебував цього дня у відрядженні в Києві, де, зокрема, вирішував питання щодо організації святкування 225-річчя Сімферополя. "Мені зателефонували до Києва, м`яко кажучи "обрадували", - сказав міський голова Сімферополя.

Бабенко також заявив, що низка місцевих партійних організацій у регіонах Криму "висловила недовіру" лідеру Кримської організації Партії регіонів, народному депутату України Василю Кисельову.

"Тому, я так думаю, що все ж таки буде скликана республіканська партійна конференція, де зокрема обговорюватимуть ці питання", – сказав міський голова Сімферополя.

"Янукович дуже добре знає про ситуацію, тому не забігатиму наперед і не розповідатиму, що і як далі, але ситуація досить критична", - заявив Бабенко.

Нагадаємо, що Рада КРО ПР 9 лютого виключила Плакіду і Бабенка зі своїх рядів.

Плакіда був членом виконавчого комітету КРО ПР.

Бабенко був членом Центральної районної організації ПР і членом виконкому КРО ПР.

Плакіду було призначено на посаду голови Ради міністрів Криму 2 червня 2006 року.

Бабенка було обрано на посаду мера Сімферополя в березні 2006 року.

За матеріалами: УНІАН, Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал"- вигнанець оскаржить своє виключення з ПР ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути