неділя, 17 жовтня 2010 11:44

"Регіонал" скаржиться, що на підприємствах ЧФ РФ жахлива ситуація

"Регіонал" скаржиться, що на підприємствах ЧФ РФ жахлива ситуація

На підприємствах Чорноморського флоту РФ кепська ситуація.

Про це заявив голова Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов під час зустрічі міської влади з профспілковим активом міста.

Він назвав скорочення персоналу на підприємствах непродуманим.

"Якщо говорити взагалі по підприємствах Чорноморського флоту, взагалі ситуація кепська. Тому що, пішовши на скорочення,  не продумали належним чином механізми цього скорочення, дотримання законодавства, виплати вихідної допомоги тощо", - сказав він.

"І ось те, що 29 працівників "172-го конструкторсько-технологічного бюро ЧФ РФ голодували...Причина полягає в тому, що реально не було механізму", - підкреслив чиновник.

Валерій Саратов вчергове розповів, що зі свого боку він зробив усе можливе для вирішення ситуації, зокрема, "особисто виніс питання стосовно підприємств Чорноморського флоту на рівень президента Росії, особисто в Геленджику вручив йому листа, він подивився, і почався рух".

На підтвердження своїх слів чиновник додав, що командувач ЧФ РФ віце-адмірал Володимир Корольов на зустрічі з ним "сказав, що ми борги по Будівельному управлінню, по 13-у заводу, 172-у КБ повинні закрити цього року".

Нагадаємо, що працівники одного з підприємств ЧФ РФ оголосили голодування у зв'язку з боргами з зарплатні. Водночас 15 жовтня голодування було припинене в обмін на обіцянку погасити борги.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" скаржиться, що на підприємствах ЧФ РФ жахлива ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути