Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 21:16

"Регіонал" радить Луценку готувати теплі речі для КПЗ

"Регіонал" радить Луценку готувати теплі речі для КПЗ

Народний депутат від Партії регіонів Іван Мирний радить екс-міністру внутрішніх справ, лідеру "Народної самооборони" Юрію Луценку утриматися від політичних коментарів про ситуацію, що склалася в оточенні Президента України Віктора Януковича.

Про це йдеться у коментарі Мирного щодо сьогоднішньої заяви Луценка, що "в оточенні діючого Президента Януковича є окремі особи, які переслідують мету захоплення певних ключових посад у державі".

Депутат від Партії регіонів заявив, що Луценку "слід готуватися відповідати за протизаконні дії, здійснені під час перебування на посаді міністра".

"Луценку слід не політичні коментарі давати, а готувати теплі речі для КПЗ, де йому незабаром доведеться проводити багато часу", – заявив Мирний.

Він уточнив, що Луценку доведеться відповідати "за ті розкрадання, які відбулися в МВС, поки він ним командував, за ті кримінальні справи, які він фабрикував проти своїх опонентів".

Сьогодні, 15 жовтня, Луценко заявив у Львові, що "є ряд тенденцій, які турбують мене ще більше, ніж те, що Янукович є Президентом… Навколо Януковича створилося денаціональне, агресивне, хижацьке угрупування Льовочкін-Фірташ, яке повністю керує всіма адміністративними структурами в Україні. Ця група протиставляє себе політичним, економічним елітам як заходу, центру, так і сходу. Мета - захопити посади прем`єр-міністра, міністра внутрішніх справ і генерального прокурора. Для них це ключове завдання для продовження безкарного, брутального обкрадання народу, України. Це, з моєї точки зору, є одним із найнебезпечніших явищ", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" радить Луценку готувати теплі речі для КПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути