четвер, 07 жовтня 2010 14:43

МВС закрило справу про замовне вбивство за 10 авто?

МВС закрило справу про замовне вбивство за 10 авто?

Нардеп Геннадій Москаль стверджує, що МВС отримає 10 автомобілів як подяку за закриття кримінальної справи.

Про це він заявив, коментуючи інформацію відомства, що родичі убитого власника столичного торгівельного центра "4room" Шабаба Алояна подарують МВС України 10 автомобілів на знак подяки працівникам правоохоронних органів за розкриття замовного вбивства.

За словами речника міністерства Костянтина Стогнія авто має передати брат покійного Шабаби Алояна - Джамал.

"Із достовірної  інформації, якою я володію, за подарунком у розмірі 10 автомобілів стоїть незаконне закриття за допомогою МВС України кримінальної справи № 2220001, яка була порушена 18.01.2010 року слідчим ГУБОЗ МВС України відносно Алояна Артура Шабабовича - тобто племінника того, хто має намір подарувати автомобілі МВС України", - заявив нардеп.

За словами політика, досудовим слідством у цій справі встановлено, що наприкінці 2009 р. у Алояна Артура Шабабовича. виник умисел, направлений на вбивство Мамояна С.Ч., вважаючи останнього причетним до скоєння вбивства свого батька, яке відбулося 2 жовтня минулого року приблизно о 14 год. 40 хв. по вул. Петропавлівській, 6.

Алоян за словами Москаля вирішив організувати вбивство Мамояна, доручивши виконання о злочину Джамбулатову за 150 тисяч доларів США.

Також Алоян передав і зброю для злочину, стверджує депутат.

Водночас, за словами радника Луценка виконавець відмовився від  вбивства.

"На даний час нове керівництвом МВС України вищевказану фактично завершену кримінальну справу вилучило у ГУБОЗ МВС України і забрало у провадження Головному слідчому управлінню з метою її розвалу" , - наголосив Москаль.

"Виникає питання: чи є сьогодні в МВС України взагалі якісь моральні принципи, аби при даних обставинах отримувати подарунок у вигляді 10 автомобілів за розвалену справу замовного вбивства", - обурюється політик.

"Невже історія з "Кадилаком" нічого не навчила керівництво МВС", - резюмує Москаль, якого цитує прес-служба "Народної Самооборони"

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «МВС закрило справу про замовне вбивство за 10 авто?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути