понеділок, 08 лютого 2010 17:21

"Регіонал" Ландик погрожував і ображав членів комісії на Луганщині

"Регіонал" Ландик погрожував і ображав членів комісії на Луганщині
Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Ландик зірвав роботу 109-ї окружної комісії (м. Красний Луч, Луганська область).

Про це повідомили у штабі "Донбас" кандидата на пост президента України Юлії Тимошенко.

За повідомленням довіреної особи Тимошенко Бориса Перепелиці, о 14.00 народний депутат від Партії регіонів Ландик увірвався до приміщення, де проходило засідання окружної виборчої комісії.

За словами Перепелиці, член команди кандидата на пост президента України Віктора Януковича погрожував, ображав і принижував членів комісії. Його агресивна поведінка зробила неможливим подальшу роботу ОВК.

Як відзначає Перепелиця, "така поведінка є не тільки незаконною, а й ставить під загрозу легітимність роботи ОВК, оскільки законодавством не передбачені перерви або зупинки в її засіданні до встановлення результатів виборів".

Зараз група юристів і народних депутатів штабу Тимошенкоу Луганській області готують свою реакцію на зрив роботи комісії.

Раніше штаб "Донбас" Тимошенко повідомляв про значну кількість порушень, виявлених під час роботи окружних виборчих комісій.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Ландик погрожував і ображав членів комісії на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути