пʼятниця, 20 серпня 2010 18:55

"Регіонал" хоче, щоб міліції дарували побільше кадиллаків

"Регіонал" хоче, щоб міліції дарували побільше кадиллаків

Подарунки міліції у вигляді дорогих автомобілів - це нормальна практика.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "регіонал" Василь Грицак.

"Якщо людина подарувала для міліції автомобіль і цей автомобіль використовується за призначенням управлінням МВС, то це прекрасно", - наголосив нардеп. "Чому ні? Якщо бандити сьогодні їздять на кадиллаках чи "мерседесах"...то чому тоді міліція не може їздити на машинах, якщо вони використовуються за призначенням? Це абсолютно нормальне явище. Це в світі прийнято. Кругом міліції дають щось безкоштовно, або за великими знижками".

На запитання, чому міліція не називає прізвища благодійника, який подарував кадиллак за мільйон міністерству МВС, політик сказав: "Для чого? Може ця людина є агентом. Головне, що немає ніяких корупційних діянь".

"Все інше не важливо", - додав він.

"Регіонал" зазначив, що сам Могильов ніколи не сяде в подарований кадиллак.

"Це дурня. Він ніколи на ньому їздити не буде", - наголосив він. "Треба сказати велике дякую людині, яка подарувала такий автомобіль міліції. Добре, що в нас такі щедрі люди є. Побільше б їх. Міліція, наприклад, могла би продати кілька кадиллаків і купити собі чи то камери спостереження, чи бронежилети, чи інші потрібні речі".

Нагадаємо, в інтерв'ю одній з газет міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов визнав, що даішники збирають для начальства гроші. Але, мовляв, вони не доходять до міністра внутрішніх справ, а зависають на рівні середньої ланки.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" хоче, щоб міліції дарували побільше кадиллаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути