вівторок, 11 травня 2010 17:52

"Регіонали" торгуються із Томенком за посаду - Небоженко

"Регіонали" торгуються із Томенком за посаду - Небоженко

Політолог Віктор Небоженко вважає, що керівництво Партії регіонів проводить переговори із віце-спікером парламенту Миколою Томенко щодо його подальшого перебування на посаді. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами експерта, "регіонали" вирішують: залишити Томенка у керівництві парламенту, змусивши перейти до коаліції, чи звільнити. "Одна справа, коли в коаліцію ідуть просто зрадники, інша - впливові люди заради посад. Свого часу так вчинив Литвин. Можливо, Томенко, як його "молодший брат" по парламенту напише заяву про те, що виходить із БЮТу у зв'язку із великою любов'ю до України. Тоді вони із задоволенням залишать його на посаді. Скоріш за все, такий іде торг", - зазначив Небоженко.

Політолог впевнений, що якщо не вдасться домовитись про перехід Томенка до парламентської більшості, його просто знімуть із займаної посади.

Він також зазначив, що призначення комуніста Адама Мартинюка першим віце-спікером Верховної Ради - це "більше, аніж плата". "Мартинюк практично контролює Компартію. Тепер комуністи не зможуть критикувати Януковича", - додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" торгуються із Томенком за посаду - Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути