Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 14:07

"Регіонали" не вірять, що Янукович від них відмовиться

"Регіонали" не вірять, що Янукович від них відмовиться

"Регіонал" Володимир Зубанов сумнівається, що президент Віктор Янукович відмовиться від Партії регіонів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Янукович - почесний голова Партії регіонів. Він має бути президентом усієї країни. Але не просто її керівником. У нього є певні погляди на майбутнє України. Вони близькі до поглядів Партії регіонів. По-перше, він сам їх виробляв, по-друге, він переміг на виборах з цими поглядами. Навіть з цієї причини він не зможе відмовитись від партії", - зазначив депутат.

Зубанов наголосив, що досвід місцевих виборів показує: для того, щоб перемагати, треба мати дуже розгалужену партійну систему.

"Щоб працювали агітатори, спостерігачі, були команди, кандидати, щоб можна було відвідати кожну квартиру, поговорити з кожною людиною. Тобто має бути величезна організація. Сьогодні тільки Партія регіонів такою є. Бо та ж "Батьківщина" займалась не розбудовою партії, а створенням блоку. Комуністи слабкі ідеологічно та організаційно. А інших партій на горизонті поки що немає. Партія регіонів буде головною опорою президента у майбутньому", - зауважив він.

"У Кучми була Народно-демократична партія. Вона на перший погляд була дуже потужною. Але потім розсипалась, як картковий будиночок. Але Партія регіонів вже має історію, вчиться на помилках інших, пройшла випробування опозицією і владою. Ми поступово удосконалюємось. Тому Партія регіонів міцна і в майбутньому буде залишатись на політичному полі країни, як потужна сила, з якою буде рахуватися будь-який президент. Тим паче той, який від неї висувався", - додав "регіонал".

Нагадаємо, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявив, що президент Віктор Янукович може відмовитися від Партії регіонів. Він зазначив, що проїхав майже всю країну і побачив дуже цікаву тенденцію: "Кандидати-мажоритарники, висунуті Партією регіонів, на зустрічах із виборцями не хочуть говорити, що вони йдуть від партії влади".

"Якщо вони поводитимуться так само, як зараз, то президент, який обирався фактично від Партії регіонів, відмовиться від цієї партії. Ми це бачили на прикладах Віктора Ющенка і Леоніда Кучми. Якщо діячі з Партії регіонів не усвідомлять, що їхня діяльність приносить шкоду президенту, то він просто відмовиться від цієї партії", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не вірять, що Янукович від них відмовиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути