Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2010 14:22

"Регіонали" не віддадуть комуністам крісло мера Луганська - експерт

"Регіонали" не віддадуть комуністам крісло мера Луганська - експерт

Політолог Віталій Бала сумнівається, що влада надасть можливість перерахувати голоси виборців за мера Луганську, як того вимагають комуністи.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ймовірність перерахунку голосів могла бути 50 на 50. Хоча навряд Партія регіонів надасть таку можливість. Так само як і провести перевибори мера. Бо для неї це досить принциповий момент", - зазначив експерт.

Бала нагадав, що декілька років тому у Донецькій і Луганській області люди підтримували Компартію.

"Через невиконання обіцянок "регіоналів" люди, які їх підтримували, на цих виборах голосували за комуністів. Частина з них взагалі не прийшла на дільниці. Якщо наважаться на перерахунок, то в Партії регіонів полетить дуже багато голів. Починаючи з голови фракції Олександра Єфремова. Саме він відповідав за Луганську область", - наголосив політолог.

В свою чергу, голова комітету виборців України Олександр Черненко зауважив, що "регіонали" подадуть апеляцію на рішення суду щодо заборони оприлюднювати результати виборів міського голови Луганська.

"Це питання кількох днів. Зараз важко спрогнозувати, як буде вирішена ситуацію в Луганську. Закон чітко не каже, скільки виділяється часу для проведення таких слідчих дій прокуратурою. Тому будуть робити політико - правові кроки", - заявив він.

Нагадаємо, Луганський окружний адміністративний суд своїм рішенням заборонив оприлюднювати результати виборів міського голови Луганська. Про це повідомив народний депутат, кандидат на посаду міського голови Луганська від КПУ Спиридон Кілінкаров.

Згідно оприлюднених даних, мером Луганська обрано Сергія Кравченка - член Партії регіонів, за нього проголосувало 48138 виборців. Його перевага над Кілінкаровим - 21 голос. За нього проголосували 48 117 виборців.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не віддадуть комуністам крісло мера Луганська - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути