Ексклюзиви
неділя, 07 лютого 2010 13:50

"Регіонали" фіксують масові порушення в голосуванні на дому

"Регіонали" фіксують масові порушення в голосуванні на дому

Представники від Партії Регіонів масово складають акти порушень про голосування на дому.

"Вранці з дільниці для голосування на дому відправили дві людини, по одній від БЮТ та Регіонів, - розповідає працівниця дільничної комісії N59 у Гадячі на Полтавщині. Жінка не називається. - А вже в одинадцятій на дільниці були представники районного осередку "Партії Регіонів".

Жінка каже, представники "Регіонів" заявили про те, що для голосування на дому зі скринькою повинно ходити три людини. Дві - це порушення. Вони склали акт та вимагали його підписати.

"Звернулась до голови комісії та вона пояснила, що за законом повинно усе ж ходити дві людини, - пояснює працівниця комісії. - Але акт підписати ми були змушені".

Жінка зауважує, що акти були віддруковані заздалегідь. У вільні рядки лише вписувалися номер дільниці, прізвища людей, котрі пішли зі скринькою, спостерігачів та працівника дільничної комісії.

Представники Партії Регіонів обмовилися, що такі порушення є масовими по Гадячу, у селах на голосування зі скриньками ходять як і потрібно - три людини.

У самому районному офісі Гадяцького осередку Партії Регіонів ситуацію не коментують. Чи складали акти порушень не підтверджують, але й не спростовують. Кажуть, діють у рамках виборчого законодавства.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" фіксують масові порушення в голосуванні на дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути