субота, 03 листопада 2007 13:12

"При "помаранчевій" коаліції прем"єром залишиться Янукович"

"При "помаранчевій" коаліції прем"єром залишиться Янукович"
Коаліція блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Блоку Юлії Тимошенко в новому парламенті може не сформувати уряд, вважає представник НУНС, політолог Олесь Доній.

"У мене є конкретні підозри, що створені передумови для того, щоб помаранчева не створила свій уряд. Причому супротивники - не стільки зовні, скільки всередині", - сказав Доній.

За його словами, декому в створюваній коаліції не подобається запропонований формат і, щоб завалити уряд від цієї коаліції, і був розроблений механізм різних умов.

"Інакше, я не розумію, навіщо було розроблено таку велику угоду із стількома проблемними моментами, які можна спочатку було прогнозувати, що вони викличуть конфліктну ситуацію між депутатами. Все це було зроблено для того, щоб створити конфліктну ситуацію. У такому разі, в перший же день роботи парламенту буде створена коаліція - БЮТ і НУНС і шляхом керованих конфліктів буде все робитися так, щоб не було результативних голосувань", - відзначив Доній.

За його словами, при формальному існуванні демократичної коаліції Кабінет міністрів очолюватиме нинішній прем"єр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович (у статусі в.о.). При цьому неминуче буде посилена роль президента. Фактично ж, за його словами, в українському парламенті буде широка коаліція, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «"При "помаранчевій" коаліції прем"єром залишиться Янукович"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути