Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 11:12

"Помаранчеві" у 2004 році перемогли завдяки Інтернету

Перемога "помаранчевих" у 2004 році відбулася здебільшого за рахунок того, що вони перемогли в Інтернеті. А "біло-блакитні" тоді Інтернет недооцінили.

Про це в інтерв"ю ІМК заявив засновник і директор "Центру дослідження комп"ютерної злочинності" (м. Запоріжжя) Володимир Голубєв.

За його словами, під час президентської кампанії-2008 лише збільшиться кількість хакерських атак на сайти політсил, які підтримуватимуть конкуруючих кандидатів у президенти.

"Для них цього у жодному випадку не можна скидати з рахунків. Обов"язково в штабі партії повинен бути фахівець в галузі інформаційних технологій, ведення інформаційної війни і антипропаганди в Інтернеті. Без такої людини партіям буде, м"яко кажучи, не просто", - вважає експерт.

Це також, на переконання Володимира Голубєва, стосується і сайтів інформагентств, які освітлюють політичні події.

"Атаки можуть бути як на державному рівні, умовно кажучи, так і на місцевому. Елемент інформаційної війни, інтернет-зломів, інтернет-чорного PR використовуватиметься достатньо широко", - упевнений специаласт, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Помаранчеві" у 2004 році перемогли завдяки Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути