четвер, 17 січня 2008 09:49

"Політика "регіоналів" була б більш послідовною, якби був живий Кушнарьов"

Сьогодні виповнюється рік з дня загибелі Євгенія Кушнарева, одного з керівників і ідеологів Партії регіонів. 55-річний політик загинув на полюванні в результаті поранення в живіт.

На думку українських політологів, смерть Кушнарьова серйозно вплинула як на Партію регіонів, так і на всю українську політику.

"Він в ПР по суті був єдиним політиком, який серйозно займався ідеологією. Євгеній Петрович (Кушнарьов) виступав за створення в Україні мультикультурної держави, яка б захищала права всіх громадян незалежно від їх мовних, релігійних і політичних переваг. При цьому він пропонував конкретні вирішення цієї проблеми. Зараз же політику, яку сьогодні проводять регіонали загалом, важко назвати тією, яка захищає інтереси Півдня та Сходу. Тому такі люди як Кушнарьов зараз там і не затребувані", - вважає Володимир Малинкович.

У свою чергу Вадим Карасьов вважає, що присутність Кушнарьова у політиці видозмінила її пейзаж і протікання.

"Через свій радикалізм Кушнарьов міг би вплинути на протікання політичної кризи весни-літа 2007 року. Можливо, ПР і ухвалила б рішення йти на дострокові вибори, але виглядало б це якось інакше. І взагалі політика "регіоналів" була б більш послідовною, і не такою опортуністичною і погоджувальною, як це було в цей рік".

По матеріалах:  Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Політика "регіоналів" була б більш послідовною, якби був живий Кушнарьов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути