понеділок, 28 вересня 2009 16:45

"Непорядний Шустер обдурив Тимошенко!" - Герман

"Непорядний Шустер обдурив Тимошенко!" - Герман

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман звинуватила телеведучого Савіка Шустера в непорядності.

Про це повідомили в прес-службі політсили.

"Потрібно чесно визнати - Шустер заради досягнення рейтингу своєї програми просто обдурив Тимошенко, не повідомивши її, що він запросив до участі в дискусії представників опозиції. А нас, депутатів від Партії регіонів, намагався виставити в такому світлі, начебто ми без його відома прийшли в ефір і зриваємо йому програму", - заявила Герман, коментуючи останній випуск програми журналіста.

На її думку, те, що нібито зробив Шустер, непорядно і не чесно. "Тому Савік Шустер має зробити перший і основний висновок для себе самого - не потрібно гнатися за рейтингом за будь-яку ціну. Не потрібно штучно створювати конфлікти в студії і принижувати людей. Якби він не гарантував нам під час зустрічі рівний доступ до прямого мікрофону - ми не прийшли б в студію", - зауважила Герман.

Політик наголосила, що причиною скандалу стало недотримання Шустером обіцянки після кожного рекламного блоку міняти спікера біля головного мікрофону і після виступу Прем"єр-міністра дати слово представнику опозиції.

ІМК
Зараз ви читаєте новину «"Непорядний Шустер обдурив Тимошенко!" - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути