Ексклюзиви
понеділок, 11 серпня 2008 08:46

"Наступною метою Путіна після Грузії стане Україна"

Колишній держсекретар США Річард Холбруг заявив, що Росія напала на Грузію, бажає скинути її уряд і рухає нею особиста ненависть щодо Президента Грузії Михайла Саакашвілі.

На думку Холбрука, наступною метою для російського Прем"єр-міністра буде Україна.

Як повідомляє "Грузія Online", за словами Холбруга, Росія давно намагається відокремити Абхазію і Південну Осетію від Грузії. Росія, на його думку, спровокувала Грузію і все приурочила до Олімпійських ігор.

"Нікому не потрібна холодна війна, але Росія вторглася в іншу, суверенну країну. Особисто я залишився здивований, коли Джордж Буш обійняв Володимира Путіна і таким чином поздоровався на Олімпійських іграх. Після цього, коли Дж.Буш і перша леді аплодували американській команді, Путін сидів", - підкреслив Холбрук.

За його словами, Саакашвілі є самим прозахідним і найдемократичнішим лідером в регіоні, після країн Прибалтики. "Це трагедія історичних пропорцій", - заявив Холбруг.

На питання, чи можливо, щоб конфлікт прийняв регіональні масштаби, Холбрук відповів: "Не думаю, щоб переросло в регіональний конфлікт і Україна вплуталася у війну, проте наступною метою для Путіна буде Україна, але там стільки він не посміє, оскільки Україна - 50 млн, а Грузія - 5 млн, (є зважаючи на чисельність населення) і інші відносини", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Наступною метою Путіна після Грузії стане Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути